zelf_bloedonderzoek_aanvragen
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Bloedwaardencheck Mineralen Compleet ACTIE

Bloedwaardencheck Mineralen Compleet
47.00
InStock
Aantal
Actie van €59,- voor €47,-
Bij deze test wordt het tekort aan  Ijzer, Zink, Selenium en Fosfor-fosfaat in het bloed gemeten.
Mineralen zijn van groot belang voor onze stofwisseling. Tekorten kunnen lastige klachten veroorzaken.
  • Bij te lage ijzerwaardes in het bloed  kunt u last krijgen van vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid, hartkloppingen en kortademigheid. Ook kunt u zich slap en futloos voelen en bent u bevattelijker voor infecties zoals het griepvirus.
  • Een zinktekort maakt u bevattelijker voor infecties. Daarnaast herkent u het onder andere aan broze nagels, haaruitval, verminderde eetlust, nachtblindheid en een trage wondheling. Bij mannen kan een zinktekort leiden tot verminderde vruchtbaarheid en libido, vrouwen kunnen last krijgen van een verstoorde menstruele cyclus.
  • Een tekort aan selenium kan zich uiten in hartstoringen, spierpijn en spierzwakte. Bij de man kan een tekort leiden tot een minder goede productie van zaadvloeistof. Daarnaast vervult het bij zowel man als vrouw een belangrijke rol in de schildklier, een orgaan dat de stofwisseling aanstuurt in ons lichaam. Wanneer u het vaak koud heeft, moe bent en lusteloos, kan dit duiden op een trage schildklier.
  • Fosfor ondersteunt de energiestofwisseling, speelt een rol bij de botaanmaak en is belangrijk voor sterke tanden. Ook hier is vermoeidheid een belangrijk symptoom van een tekort 

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Vitamines en Mineralen Gold


€ 295.00 nu
€ 247.00
Vitaminen en Mineralen Best


€ 595.00 nu
€ 495.00


Schrijf een reactie