header logo groot

Consult door arts (hormonen) in Amstelveen, Utrecht of Geleen

Consult door arts (hormonen) in Amstelveen, Utrecht of Geleen
Consult door arts (hormonen) in Amstelveen, Utrecht of Geleen
28.30
InStock
Mocht u na de ontvangst van de rapportage met uw uitslagen behoefte hebben aan een overleg met een arts, dan kunt u dit consult aanvragen.

Doker Bartels is gespecialiseerd in vragen over  hormonen, anti-aging en schildklierproblematiek.

Drs. Dennis Bartels is gespecialiseerd  in het uitvoeren van esthetische behandelingen en het behandelen van overgewicht. Vanaf 2005 is hij grondlegger van diverse non-invasieve behandelingen (niet snijdend).  Dennis Bartels is een expert op dit gebied met sinds 2004 ruim 43.000 verrichtingen.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends volgt jaarlijks de belangrijkste congressen op zijn vakgebied, allen in het buitenland.

Dokter Bartels wilt u graag op het spreekuur zien. Dat kan in Amstelveen, Utrecht of Geleen.
''In alle gevallen zal ik er de nadruk op leggen dat het hier gaat om een beperkte interpretatie van een (naar zijn aard) beperkt onderzoek''.

Als u interesse heeft in een advies van hem op basis van uw uitslag van  bloedwaardentest, stuur dan een email naar bloedwaardentest.nl met uw uitslag ovv consult dokter Bartels. U wordt dan gebeld door de assistente van dokter Bartels en zij plant een afspraak in op een tijd en locatie naar keuze.
Indien noodzakelijk en door u gewenst, kan hij ook een intercollegiaal overleg met uw huisarts voeren.

De prijs is gebaseerd op een consult van 10 minuten. u betaalt rechtstreeks aan dokter Bartels, zonder BTW.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- vragen over hormoon testosteron
Hallo, ik overweeg een testosteron replacement therapy. Ik zou daar graag even met de arts over willen spreken. Volgens mij gaat dr. Bartels hierover. Zou u contact met mij willen opnemen om eventueel een afspraak in te plannen? U kunt mij bellen ( 06 24 65 48 09) of mailen. Mvg. Faried