header logo groot

consult door Hybrid Doctor Sport Voeding en Hormonen

consult door Hybrid Doctor Sport Voeding en  Hormonen
195.00
InStock
Aantal
Ashwyn Schotborg is arts, orthomoleculair arts, sportinstructeur en vitaliteits coach. Hij bekijkt gezondheid vanuit de elementen mind, body en spirit. Zijn expertise ligt op het vlak van geneeskunde, sport, voeding en mindset.
Hij gaat uit van uw eigen verantwoordelijkheid en respecteert uw eigen keuzes.
Hij komt bij u aan huis of bedrijf voor de bloedafname, het bespreken van de uitslagen en het geven van gezondheidsadviezen.
Hij neemt de uitslagen van uw labrapport door en geeft advies of verwijst u door, indien nodig.

Dokter Schotborg is de grondlegger van het netwerk van "Hybrid Doctor (Docters)" (HD); artsen die vanuit hun eigen specialiteit ook vanuit 'lifestyle' gaan communiceren (met hun eigen specialisatie, die zowel gewone geneeskunde (geneestkunde) als complementaire geneeskunde omarmen) met als doelstelling het verbeteren van uw vitaliteit en prestaties.

Dit consult duurt ongeveer een uur incusief reistijd, exclusief reiskosten a 0,19 cent, inclusief kosten voor bloedafname indien nodig.
 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Consult dr. Schotborg
Hallo!

Eerder deze maand heeft mijn baas, Iwert Dijkema, een bloedwaardentest via jullie gedaan.
Nu is hij op zoek naar een sportieve arts die met hem meedenkt en die bijvoorbeeld elke 3 maanden bij ons op kantoor te Amsterdam kan langskomen. Kosten maken niet zoveel uit.
Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Groet, Rosa
PA van Iwert Dijkema
06-13038310