Fruit en Groente Wat mag ik eten?
Dit is een complementaire test. Deze test wordt niet (h)erkend door huisartsen en reguliere zorg. Vraag voor nazorg bij Bloedwaardentest naar de gespecialiseerde therapeuten.
Als vervolg op je pre-screening wordt geadviseerd door te testen op de fruit en groente-groep, bestaande uit 88 voedingsmiddelen.
Er vindt geen overlap met de pre-screening plaats. Dit zijn dus aanvullende voedingsmiddelen.
Deze screening is aanbevolen bij klasse 3, 4 of 5 reacties vanuit een positieve pre-screening op appel, kiwi of aardappel.
Inhoud Fruit en Groente screening
De volgende 88 voedingsmiddelen worden getest:
- Alfalfa
- aardappel
- abrikoos
- artisjok
- aubergine
- oesterzwam
- avocado
- bamboescheuten
- banaan
- zoete aardappel
- peer
- blauwe bosbes
- bloemkool
- broccoli
- braam
- champignon
- chilipeper
- chinese kool
- dadels
- andijvie
- aardbeien
- vijgen
- veldsla
- venkel
- granaatappel
- grapefruit
- boerenkool
- guave
- framboos
- honingmeloen
- rode bes
- zwarte aalbes
- carambola
- wortel
- koolrabi
- kokosnoot
- sla
- limoen
- lychee
- mandarijn
- mango
- snijbiet
- passievrucht
- mierikswortel
- mirabel
- nectarine
- olijf (zwart)
- olijf (groen)
- sinaasappel
- papaja
- chilipeper
- pastinaak
- cantharel
- shiitake paddenstoel
- pruim
- prei
- cranberry
- kweepeer
- radijs
- rettich
- rabarber
- romanesco
- spruitjes
- rozijnen
- rode biet
- duindoornsap
- sjalot
- schorseneren
- kaki (sharonfruit)
- asperges
- spinazie
- kruisbes
- koolraap
- eekhoorntjesbrood
- kers
- suikermeloen
- watermeloen
- druif (wit)
- witte kool
- witlof
- rode kool
- savooikool
- zuurkool
- ijsbergsla
- citroen
- courgette
- ui
- tuinboon