zelf_bloedonderzoek_aanvragen

BLOEDONDERZOEK Heatlynez_bloedwaardentest PARAMEDISCH NATUURGENEESKUNDIG CENTRUM

Voor de behandeling bij Healthynez kan Izak Riedijk (of een van zijn medewerkers) u adviseren een bloedonderzoek te laten doen.izak_riedijk_healtynez_bloedwaardentest

Lees hier hoe dit. in zijn werk gaat.
Als u bloed wilt prikken in uw eigen woonplaats dan kunt u kiezen voor bloedafname op prikpost of bloedafname aan huis (tegen meerprijs)
Als u aangeeft bij "opmerkingen" dat wij uw uitslag ook naar de heer Riedijk mogen sturen, dan zorgen wij dat hij zo spoedig mogelijk uw uitslag krijgt, zodat hij dit mee kan nemen tijdens het eerstvolgende consult. De uitslag volgt een dag na ontvangst op het lab tot enkele weken bij speciaal onderzoek.

Als u de bloedafname bij Healtynez wilt laten doen, kunt u de afname set bestellen en bij Healthnez in Beverwijk het bloed laten afnemen. 
 
U kunt alle bloedonderzoeken bestellen die u wenst.  U kunt de onderzoeken naar keuze samenstellen door de testen te kiezen uit een van de rubrieken of door de test op te zoeken via het zoekmenu op deze website.
Voor vragen welke test het beste bij uw behandeling past kunt u contactopnemen met Healthynez.
 

 
 
U kunt ook een offerte aanvragen en vermelden dat u wilt dat Bloedwaardentest en Healthynez onderling afstemmen wat de juiste parameters zijn die u nodig heeft. Vermeldt deze informatie bij opmerkingen of per e-mail