header logo groot

Imupro Complete voedselintorantietest incl Candida

Imupro Complete voedselintorantietest  incl Candida
Imupro Complete voedselintorantietest  incl Candida
Imupro Complete voedselintorantietest  incl Candida
479.00
InStock
Aantal

IMUPRO Complete
​Bij voedstelintolerantie blijft de oorzaak vaak onopgemerkt omdat de symptomen pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Daardoor zijn voedselreacties vaak moeilijk op te sporen. De ImuPro Complete voedselallergie test kan hierbij helpen.

De klachten die veroorzaakt worden door voedsel waar u persoonlijk niet tegen kunt, kunnen varieren van: maag en darmklachten, hoofdpijn, overgewicht en huidziekten.

Uit uw bloed wordt geanalyseerd voor welke voedingstoffen u allergisch bent, door onzerzoek naar de IgG antistoffen tegen voedingsstoffen. U ontvangt een rapport  met welke voedingsmiddelen slecht door u verdragen worden met uw persoonlijk voedingsadvies.

ImuPro Complete is de voedselintolerantie test op de 271 meest voorkomende voedingsallergenen.
Tevens wordt op Candida Albicans getest. Als uw testresultaat positief is voor Candida, is er sprake van een candida overwoekering in de darmen en wordt u geadviseerd een dieet te volgen
U dient dan de volgende voedingsmiddelen te vermijden: kaas, chocolade, fruit en gedroogd fruit, paddenstoelen, mout, suikers (suikerbiet, suikerriet, fructose, honing), alle gisten (inclusief bakkersgist en biergist) en azijn.
Daarnaast wordt dan geadviseerd  een klinisch onderzoek te doen om de Candida infectieplaats precies te lokaliseren

U ontvangt van ons:

Met dit rapport kun u (evt. samen met uw behandelaar) een dieetpatroon vaststellen.

Uw voorbereiding
Voor dit onderzoek vragen wij u 2 uur voor de bloedafname niks te eten of te drinken. Water drinken is geen probleem.
Het is aan te raden om geen dieet te volgen voordat u de ImuPro test laat doen. Dit is beter om een betrouwbaar resultaat te garanderen. (mits de klachten niet te ernstig zijn). Overleg dit met uw behandelaar i.v.m. eventuele allergieën en overgevoeligheden.
Voedselallergenen die al enkele maanden worden vermeden worden mogelijke niet aangetoond.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Bloedonderzoek en voeding
Naar aanleiding van uw antwoord het volgende .

Ik heb geen enkele merkbare klacht ten aanzien van voeding, ik ben geïnteresseerd in welke voedingsstoffen het hoogste rendement teweeg brengen , blijft het dan dezelfde test , ik heb geen behandelaar . ik ben door Google op deze pagina terecht gekomen, kan ik met de uitslagen van de test zonder behandelaar voldoende begrijpelijk de test analyseren ?