header logo groot

Innerage en DIY Advanced Dashboard

Innerage en DIY Advanced Dashboard
159.00
InStock
Aantal
Wat is jouw biologische leeftijd?

Voor iedereen is het een uitdaging om  veroudering zoveel mogelijk tegen te gaan. Innerage is een een revolutionaire oplossing, ontwikkeld door InsideTracker. We focussen ons hierbij op het verbeteren van specifieke bloedwaarden die invloed hebben op het verouderingsproces. Zoals de wetenschap aangeeft, gaat verouderen niet alleen over de tijd die iemand heeft voor hij/zij komt te overlijden. Verouderen is een medisch concept dat beïnvloed wordt door gedrag  en genetica die effect hebben op de kwaliteit van ons leven. Dus, het verminderen van het verouderingsproces betekent veel meer voor je gezondheid dan alleen een aantal extra jaren toevoegen na de 80.
Na een bepaalde leeftijd willen we allemaal de klok terugdraaien.  Dit  menselijke verlangen is waar we op inspelen met InnerAge.  We willen er voor zorgen dat InnerAge je persoonlijke alarmklok wordt. De weegschaal die aangeeft wat verandert moet worden aan je leefstijl om gezonder en jonger te worden. Niet gebaseerd op het etiket dat je aantreft op alle verpakte voeding, maar gebaseerd op jou. Helemaal persoonlijk.InnerAge wordt berekend uit de volgende bloedwaarden:
  • Glucose
  • Vitamin D
  • Testosterone
  • hsCRP
  • ALAT 
Lees hier waarom we voor deze biomarkers kozen

 Onze ontdekking was simpel: een bloedtest en wetenschappelijke analyse die inzicht geeft in de leeftijd van onze gezondheid en welzijn, in plaats van de leeftijd op je paspoort. Na veel onderzoek en analyses, hebben we een algoritme gecreëerd, dat laat zien wat er daadwerkelijk binnen je lichaam gebeurt en zo uw innerlijke leeftijd (Inner age) onthult.
  • Je ontvangt persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op jouw biologisch profiel en voorkeuren.
  • Je ontvangt een lijst met ‘Focus Foods’. De voedingsstoffen zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden en helpen jouw innerlijke leeftijd te verbeteren.
Net zoals je bloedwaarden, is je innerlijke leeftijd dynamisch. Herhaaldelijk testen kan aantonen of je dagelijkse keuzes negatieve of positieve invloed hebben op je score. We suggereren dat iedereen zijn of haar lichaam moet zien als een exotische sportwagen; controleer je olie een aantal keer per jaar.
InnerAge is dus een krachtige manier om je goed op weg te helpen en je te stimuleren om de goede keuzes te maken betreft je gezondheid.

Innerage Dashboard is alleen verkrijgbaar in combinatie met Insidetracker Ultimate of als extra bij DIY Advanced. De bloedonderzoeken die nodig zijn om in te voeren in het dashboard kunnen gedaan worden voor 97 euro per keer.
 
 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie