header logo groot

Innerage (herhaling) voor InsideTracker

Innerage  (herhaling) voor  InsideTracker
Innerage  (herhaling) voor  InsideTracker
Innerage  (herhaling) voor  InsideTracker
87.00
InStock
Aantal
Herhalingstest voor InsideTrackers InnerAge. Als u reeds in het bezit bent van uw InnerAge Dashboard kunt  u met deze test van tijd tot tijd de waarden: Glucose, Viamine d Testosteron, hs-CRP en ALAT laten bepalen om te zien of uw innerlijke leeftijd verbeterd is.

Bereken je biologische  leeftijd.Voor iedereen is het een uitdaging om  veroudering zoveel mogelijk tegen te gaan.

InsideTracker heeft hiervoor een revolutionaire oplossing ontwikkeld.  We focussen ons hierbij op het wijzigen van specifieke bloedwaarden, die invloed hebben op het verouderingsproces. Zoals de wetenschap aangeeft, gaat verouderen niet alleen over de tijd die iemand heeft voor hij/zij komt te overlijden. Verouderen is een medisch concept dat beïnvloed wordt door gedrag  en genetica die effect hebben op de kwaliteit van ons leven. Dus, het verminderen van het verouderen betekent veel meer voor uw gezondheid dan alleen een aantal extra jaren toevoegen aan je 80e jaren.
Na een bepaalde leeftijd willen we allemaal de klok terugdraaien.  Dit essentiële menselijke verlangen is waar we op inspelen met Innerage.  We willen er voor zorgen dat Innerage uw persoonlijke alarmklok wordt. Hetgeen dat aangeeft wat verandert moet worden binnen uw leefstijl. Niet gebaseerd op een voedseletiket, maar gebaseerd op jou. Helemaal persoonlijk.
Onze ontdekking was simpel: een bloedtest en wetenschappelijke analyse die inzicht geeft over de leeftijd van onze gezondheid en welzijn, in plaats van de leeftijd op uw rijbewijs. Na veel onderzoek en analyses, hebben we een algoritme gecreëerd, wat laat zien wat er daadwerkelijk binnen je lichaam gebeurt en zo uw innerlijke leeftijd (Inner age) onthult. 
 Hieronder benoemen we een aantal functies van Innerage:
U ontvangt persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op uw biologisch profiel en voorkeuren.
Ontvang een lijst met ‘Focus Foods’. De voedingsstoffen zijn gebaseerd op uw bloedwaarden en helpen  uw innerlijke leeftijd te verbeteren.
Net zoals uw bloedwaarden, is uw innerlijke leeftijd dynamisch. Herhaaldelijk testen kan aantonen of uw dagelijkse keuzes negatieve of positieve invloed hebben op uw score. We suggereren dat iedereen zijn of haar lichaam moet zien als een exotische sportwagen; controleer je olie een aantal keer per jaar.
Innerage is dus een krachtige manier om u goed op weg te helpen en u te stimuleren om de goede keuzes te maken betreft uw gezondheid.

U kunt bij “extra artikel meebestellen" kiezen uit de testen die ook door InsideTracker ondersteund worden en een goede aanvulling zijn. Hoe meer testen u laat uitvoeren, hoe gedetailleerder uw voedingsadvies!

 

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie