zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Magnesium Restless legs

Magnesium Restless legs
19.00
InStock
Aantal
Magnesium tekort?
Als je magnesiumspiegel te laag is kun je oa last krijgen van restless leggs
Magnesium is belangrijk voor de werking van vele enzymen en daarmee onmisbaar. Daardoor leidt een tekort tot talloze gezondheidsproblemen
Magnesium komt in bijna alle voedingsmiddelen voor. Hierdoor is de kans op een tekort aan magnesium  niet zo groot.
Bij een langdurig tekort aan magnesium treden klachten op als irritatie van de zenuwen in de spieren, hartritmestoornissen, maagkrampen en vermoeidheid.

Magnesium is een essentieel mineraal voor de mens. Magnesium is betrokken bij talloze stofwisselingsreacties in het lichaam. Het komt voor in bijna al onze cellen. Magnesium activeert meer dan 300 verschillende enzymen, waarvan het merendeel betrokken is bij de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten (enzymen zijn eiwitten die werken als een biologische katalysator, dwz. versneller van (bio)chemische processen die zich in levende organismen afspelen). De theorie is dat magnesiumsuppletie de eiwitopbouw bevordert, met name de opbouw van spiermassa, hetgeen een toename geeft in kracht en power. Tevens zou magnesiumsuppletie de koolhydraat- en vetstofwisseling bevorderen met een mogelijk gunstig effect op het duursportvermogen.

zie ook de video van InsideTracker over Magnesium

Magnesium from InsideTracker by Segterra on Vimeo.

Voor een nauwkeurigere bepaling kunt u beter  Magnesium Intracellulair meten


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie