zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Natuurgeneeskundige behandeling bij infectieziekten en auto-immuum aandoeningen

Natuurgeneeskundige behandeling  bij infectieziekten en auto-immuum aandoeningen
18.15
InStock
Aantal

Telefonisch consult korter dan 10 minuten door Izak Riedijk.
Izak Riedijk is sinds 1990 werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in microbiologie en immunologie.
Laboratoriumdiagnostiek in al haar facetten heeft zijn grote interesse en vormt te allen tijde het uitgangspunt van zijn behandelplannen.
Met name chronische darmproblematiek, multisysteem infectieziekten, auto-immuun aandoeningen en de non-toxische behandeling van kanker worden in het centrum in Beverwijk behandeld.
Het centrum bevat voor Nederlandse begrippen een uniek aanbod aan complementaire therapie mogelijkheden, met name voor de behandeling van “Chronische Borreliose  “  oftewel chronische Lyme .
Naast zijn werk als natuurgeneeskundige geeft Izak internationaal training voor het laboratorium RP Sanitas Humanus in microbiologie en cellulaire stofwisseling processen, verzorgt 1 ochtend in de week spreekuur voor klanten van het lab en organiseert supervisie en intervisie bijeenkomsten op het gebied van laboratorium interpretatie en het opstellen van relevante behandelplannen. Het is zijn grote passie om het prachtige vak “Natuurgeneeskunde “en zijn kennis te delen en daarmee het Motto van RP Sanitas Humanus “De Gezonde Mens “uit te dragen.
Izak volgde internationaal scholing op het gebied van natuurgeneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire voedingsleer, laboratorium diagnostiek, voeding, psychologie, biofysische geneeskunde en bijzondere technieken zoals traditionele Chinese cupping massage, baunscheidtherapie en Dorn therapie.
 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Izak  - vraag: Ik ben gestoken door een vreemd insect en h
11-04-2018 12:48:46
Het is de vraag in welk land het is geweest.
Als eerste zou ik denken aan Borrelia, Malaria en Dengue.
marian  - ziek na beet
11-04-2018 7:55:26
Hallo ik ben gestoken door vreemd inseckt nu veel spierpijn hoofdpijn erg moe en goed beroert mijn vraag is waar kan ik me op laten prikken .
met vriendelijke groeten M stoffers