header logo groot

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:

 
Geplaatst door: Elize 10-12-2018 20:27:02
Beoordeling:
Jaarlijks kijken hoe het met mijn bloedwaardes is, snel, makkelijk en professioneel.
Geplaatst door: Desirée Groen 10-12-2018 12:13:12
Beoordeling:
Fijne afhandeling van altijd weer spannende testen omtrent mijn gezondheid!
Geplaatst door: Ardjan 5-12-2018 22:48:11
Beoordeling:
Supersnelle uitslag! Het overzicht kon echter wel wat duidelijker, bijv. d.m.v. een grafiek.
Geplaatst door: Andre 5-12-2018 20:24:33
Beoordeling:
Een uitgebreide bloed- en urinetest gedaan op bloedwaardentest.nl. Heel erg tevreden over de manier van werken. Alles is makkelijk via de online webshop te bestellen en dit werkte erg goed en makkelijk. Via de post alle buisjes en instructies gekregen zodat je zelf bloed kon laten prikken bij een post in de buurt. De uitslag was ook erg snel binnen. Zeer tevreden.
Geplaatst door: Rob 5-12-2018 11:20:54
Beoordeling:
Fast and accurate.
Geplaatst door: Ingrid van Lieshout 5-12-2018 10:47:41
Beoordeling:
Ik heb mijn bloed laten onderzoeken via bloedwaardentest ivm mijn overgangsklachten. Ik ben supersnel geholpen en de uitslag was al na 2 dagen binnen! Ik had nog wat vragen over de uitslag en ben daarvoor telefonisch superfijn en klantvriendelijk geholpen. Een echte aanrader!!
Geplaatst door: Ievgeniia Cheglykova 22-11-2018 14:02:09
Beoordeling:
Very good and fast service with amazing explanations about results:)
Geplaatst door: Hilde 19-11-2018 17:52:54
Beoordeling:
Op zoek naar oorzaak vreemde lyme-achtige klachten hielp bloedwaardentest.nl me enorm met persoonlijk mij te informeren, zodat ik zelf tot een keus van de meestgeschikte tests kon komen .
Geplaatst door: Vincent 15-11-2018 16:28:23
Beoordeling:
Ik heb enkele weken gewacht op m'n uitslag en pas gekregen nadat ik mails ben gaan sturen waar m'n uitslag bleef. Nadat ik had gemaild duurde het nog een week voordat ik m'n resultaten kreeg (voor een test waarvan de resultaten enkele dagen later zouden moeten verschijnen)
Geplaatst door: D. Fata 12-11-2018 11:48:08
Beoordeling:
Regelmatig bloedtest via bloedwaarde tsst gedaan. Snelle service altijd binnen 4/5werkdagen me uitslag binnen.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - Volgende