zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Bert 10-09-2019 20:17:30
Beoordeling:
Zeer snelle verzending en analyse van de test. Het rapport is duidelijk opgesteld.
Geplaatst door: Selma 2-09-2019 20:36:38
Beoordeling:
Fijn dat deze mogelijkheid bestaat. Mijn huisarts doet steeds moeilijk over het steeds opnieuw testen van de TPO antistoffen (schildklier). Hij vindt 1x genoeg, terwijl ik met mijn dieet (geen eiwit van eieren, geen gluten, geen zuivel) probeer de antistoffen omlaag te krijgen. Doordat ik nu zelf mijn antistoffen kan laten testen kan ik het zelf in de gaten houden en zo nodig mijn dieet daarop aanpassen. Zo ben ik niet meer afhankelijk van de medewerking van de huisarts. Dat voelt als een grote opluchting. Verder had ik de resultaten veel sneller binnen dan toen ik de antistoffen bij de huisarts liet testen. Ook heel fijn. Bedankt!
Geplaatst door: Bert den uijl 31-08-2019 09:12:27
Beoordeling:
Ik ben teleurgesteld. In juni inside tracker besteld. Het bloedonderzoek is uitgevoerd. Voor het aanmaken van een dahboard moet ik bijbestellen InsideTracker Advanced. Ik vind dat misleiding.
Geplaatst door: Dorota Blauciak 11-08-2019 19:29:35
Beoordeling:
Correctie van de verzending (missende rietje) was snel.
Geplaatst door: Choilin 28-07-2019 20:49:58
Beoordeling:
Omega 3test.
Geplaatst door: Remco 12-07-2019 19:49:34
Beoordeling:
Top service
Geplaatst door: Calico 2-07-2019 17:53:21
Beoordeling:
Donderdag bloed opgestuurd, dinsdag alle uitkomsten binnen. Biedt uitkomst bij ziekten waarvan de wetenschap er al wel is, maar de behandelrichtlijnen nog niet. Sommige tests die hier beschikbaar zijn, zou het lab van mijn huisarts niet eens kunnen uitvoeren.
Geplaatst door: Heleen van der stelt 2-07-2019 17:09:11
Beoordeling:
Naar aanleiding van een artikel in weekblad vriendin over schildklierproblemen kwam ik bij jullie site terecht. Bij het zoeken naar de juiste test zag ik dat er een candidatest was en omdat me dat verhaal ook erg aansprak ben ik daarvoor gegaan. Dit kreeg ik keurig binnen dus bloedgeprikt en de uitslag afgewacht. Daarna een consult aangevraagd met een arts(internist) Vervolgens wordt ik op zondagavond half 7 gebeld door desbetreffende arts die met mij de uitslag bespreekt. Al mijn waarden waren goed,ik had geen candida en hij kon het toch al niet begrijpen waarom iemand überhaupt een candidatest zou laten doen.Pardon!!! Het gesprek met deze zelfingenomen man duurde misschien 5 min. en kost €32,50 . Ik heb dus niet alleen de verkeerde test gedaan maar ook zeer zeker de verkeerde arts gesproken. Ontzettend jammer dat dit zo gelopen is ik had er hoge verwachtingen van.
Geplaatst door: Omran 1-07-2019 15:51:52
Beoordeling:
Tevreden
Geplaatst door: Marcel 28-06-2019 11:54:45
Beoordeling:
Goed geregeld. Uitslag binnen een week binnen.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Volgende