header logo groot

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:

 
Geplaatst door: Harry 4-05-2017 15:00:12
Beoordeling:
Super!
Goede prijs, zeer snelle levering en vriendelijk antwoord op vragen.
Alle lof, gewoon een dikke aanrader!
Geplaatst door: Rachel 13-04-2017 08:28:45
Beoordeling:
Test bestellen gaat eenvoudig en je krijgt het materiaal ook snel binnen. Uitslag netjes en vlot per mail met duidelijke uitleg, dus goede service en ben zeer tevreden. Soms moet je zelf het heft in eigen handen nemen en is het alleen maar goed dat deze mogelijkheid van testen wordt aangeboden. Ik en mijn man zullen zeker meer van deze testen gebruik maken. 1 kleine opmerking: In de begeleidende brief bij de uitslag staat het het bloed na aankomst op het lab. 5 dagen geconserveerd wordt, waardoor het mogelijk is om nog een test te laten doen zonder nog een keer bloed af te laten nemen. Dit had beter van te voren vermeld kunnen worden, want ten tijde van de uitslag kwam ik dit iets te laat te weten anders had ik nog een test kunnen laten doen en dat is natuurlijk jammer, maar voor de rest niets anders dan lof.
Geplaatst door: Suzanne 6-04-2017 19:35:59
Beoordeling:
Heb de test online besteld, binnen 1 dag binnen. Test gedaan, opgestuurd en wederom 1 dag later al de uitslag in mijn mailbox. Geweldig snelle service, en een prima manier om jezelf op een 'prettige' manier te laten onderzoeken. Duidelijke uitleg, werkt super! Zeker aan te raden voor iedereen. In mijn geval ben ik voor 30 euro gerustgesteld ;-)
Geplaatst door: Anoniem 6-04-2017 10:35:06
Beoordeling:
Alles ging heel vlot, bloedprikken, het versturen en binnen een week antwoord. Ik had na de uitslag wat vragen en ook daar kreeg ik een super duidelijk antwoord. Een deskundig team wat mij betreft en een aanrader!
Geplaatst door: Peter 13-03-2017 18:03:50
Beoordeling:
Zeer snelle afwikkeling, dinsdag pakket binnen, donderdag laten prikken en maandag uitslag.
Topservice
Geplaatst door: lievens 10-03-2017 17:33:47
Beoordeling:
Beste,

Het is inderdaad een goede uitleg, waarvoor dank. Ik wil echter nog een aantal andere zaken weten en daarbij vind ik niet de uitleg bij jullie.
Mijn vragen :
CDT : was is de min/max waarde ?
CDT : als ik een week niet drink, val ik dan automatisch op de min waarde ?
CDT : is het zo dat de CDT waarde schommelt per dag ?, inname alcohol, ?
CDT : heeft het gebruik van drugs een invloed erop. Indien ja, dan ook een duidelijke aanwijzing.

Graag een duidelijk antwoord. Ik hoef geen wazige antwoorden. Deze vraagstelling doe ik in het kader van een onderzoek aangaande alcohol en waarden.

Dank bij voorbaat
Geplaatst door: Agnes 5-03-2017 09:37:09
Beoordeling:
Geweldige service en snelle levering en heldere uitleg, heel veel dank!!!
Geplaatst door: Sam 28-02-2017 15:52:46
Beoordeling:
Prima service. Snelle levering, duidelijk rapport en heldere uitleg. Ook tevreden met de snelheid van de uitslag, in mijn geval 5 dagen nadat ik mijn bloed had laten prikken.
Geplaatst door: Adriaan 26-02-2017 09:01:34
Beoordeling:
Uitstekende service! snelle levering, duidelijk rapport en heldere bijgevoegde uitleg. Ook telefonisch werd ik zeer goed geholpen!
Geplaatst door: Bart 15-02-2017 20:15:58
Beoordeling:
Prima keuze: Bloedwaardentest.nl! Binnen 24 uur de afnameset in huis. Helaas zonder de benodigde vaculette- huls voor zelf afname. Deze werd direct nagestuurd en vervolgens vervangen door een nieuw exemplar, omdat de eerste in de post was gesneuveld. Prima service en een voorbeeld m.b.t. klantvriendelijkheid. Het testresultaat was binnen 2 dagen binnen, voorzien van een uitgebreid verslag en advies. UITSTEKEND DUS en 5 sterren waard
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - Volgende