zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Frank 6-08-2018 10:26:48
Beoordeling:
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Bloedwaardentest.nl Zeer tevreden! Men is erg behulpzaam en de uitslag ontvang je supersnel. Je hebt hier de mogelijkheid om op professionele wijze particulier en anoniem (buiten het reguliere circuit om) je bloed (en zelfs nog meer) te laten testen! Ik ga hiervan zeker nog vaker gebruik maken!
Geplaatst door: Jolande 3-08-2018 10:00:31
Beoordeling:
Snelle afhandeling en in mijn geval was het prettig dat op dezelfde bloedafname verder getest kon worden. Duidelijke uitleg, vriendelijke en professionele ondersteuning.
Geplaatst door: marijke 1-08-2018 15:55:27
Beoordeling:
Snel de uitslag gekregen en duidelijke uitleg m.b.t. de uitslagen.
Geplaatst door: Petri 1-08-2018 11:19:06
Beoordeling:
Makkelijk...snel...fijne afwikkeling
Geplaatst door: Mark 10-07-2018 13:13:14
Beoordeling:
Heb nu de test voor derde jaar gedaan en dik tevreden.
Snel resultaat en goed uitgelegd.
Geplaatst door: Hans 25-06-2018 17:45:58
Beoordeling:
Voor derde maal test gedaan,elke keer goed en snel verwerkt,ook snelle uitslag.Aanbevolen.
Geplaatst door: Saar 22-06-2018 15:18:50
Beoordeling:
Alles snel en helder geregeld. Ik ben heel tevreden!
Geplaatst door: Thea 18-06-2018 12:46:43
Beoordeling:
Mijn eerste ervaring met de bloedwaardentest stemt zeker tot tevredenheid! Duidelijke uitleg en prima service. De uitslag ontving ik al na enkele werkdagen.
Geplaatst door: Janneke 16-06-2018 12:01:10
Beoordeling:
Super tevreden! Echt fijn dat ik nu eindelijk meer onderzoeken voor mijn schildklier kan doen. Uitslag was er ook heel snel!
Geplaatst door: Samira 12-06-2018 10:07:33
Beoordeling:
Recent voor de eerste keer gebruik gemaakt van bloedwaardentest. En heel tevreden!
Goede afhandeling en toen het een en ander onduidelijk was werd het meteen voor mij uitgezocht en kreeg veel info over het onderwerp toegestuurd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende