zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Remco 12-07-2019 19:49:34
Beoordeling:
Top service
Geplaatst door: Calico 2-07-2019 17:53:21
Beoordeling:
Donderdag bloed opgestuurd, dinsdag alle uitkomsten binnen. Biedt uitkomst bij ziekten waarvan de wetenschap er al wel is, maar de behandelrichtlijnen nog niet. Sommige tests die hier beschikbaar zijn, zou het lab van mijn huisarts niet eens kunnen uitvoeren.
Geplaatst door: Heleen van der stelt 2-07-2019 17:09:11
Beoordeling:
Naar aanleiding van een artikel in weekblad vriendin over schildklierproblemen kwam ik bij jullie site terecht. Bij het zoeken naar de juiste test zag ik dat er een candidatest was en omdat me dat verhaal ook erg aansprak ben ik daarvoor gegaan. Dit kreeg ik keurig binnen dus bloedgeprikt en de uitslag afgewacht. Daarna een consult aangevraagd met een arts(internist) Vervolgens wordt ik op zondagavond half 7 gebeld door desbetreffende arts die met mij de uitslag bespreekt. Al mijn waarden waren goed,ik had geen candida en hij kon het toch al niet begrijpen waarom iemand überhaupt een candidatest zou laten doen.Pardon!!! Het gesprek met deze zelfingenomen man duurde misschien 5 min. en kost €32,50 . Ik heb dus niet alleen de verkeerde test gedaan maar ook zeer zeker de verkeerde arts gesproken. Ontzettend jammer dat dit zo gelopen is ik had er hoge verwachtingen van.
Geplaatst door: Omran 1-07-2019 15:51:52
Beoordeling:
Tevreden
Geplaatst door: Marcel 28-06-2019 11:54:45
Beoordeling:
Goed geregeld. Uitslag binnen een week binnen.
Geplaatst door: Erica Bliekendaal 24-06-2019 13:08:40
Beoordeling:
Snelle levering en uitslag
Geplaatst door: Suus 21-06-2019 12:16:56
Beoordeling:
Snelle uitslag, goed uitleg gekregen
Geplaatst door: Chris 13-06-2019 12:58:54
Beoordeling:
Erg fijn geregeld allemaal. Snelle service. Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze dienst!
Geplaatst door: Joanne 11-06-2019 11:45:14
Beoordeling:
Erg fijn dat je zelf bloedonderzoek kunt aanvragen. De buisjes en alle informatie kreeg ik met de post binnen en ik kon daarna makkelijk bij een prikpost in de buurt prikken en dit opsturen. Een week later kreeg ik de uitslag in mijn mail, en het is goed dat ik dit heb laten controleren.
Geplaatst door: Miruna Margarit 31-05-2019 18:20:27
Beoordeling:
Ik kreeg de resultaten heel snel, 1 dag. Ook heb ik een heel dichtbij mijn huis prikpost adres gekregen. Ik vind het ook prettig dat er de mogelijkheid bestaat om met een arts/specialist de uitslag te besprekken.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende