zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Haaima 10-03-2018 10:36:12
Beoordeling:
Fantastisch geregeld en zeer vlot!
Geplaatst door: Jolanda 17-02-2018 09:26:24
Beoordeling:
Verkeerde brief ontvangen met een prikpunt welke niet bekend was met Bloedwaardentest.nl . Verwarrend moet ik zeggen en een half uur rijden. Verdere uitslag was helder en volledig.
Geplaatst door: Jan Huberts 14-02-2018 21:27:37
Beoordeling:
Duidelijke terug koppeling met waarden.
En snel, maandag tegen avond op de post, woensdag al uitslag in de mail.
Geplaatst door: ger van krimpen 14-02-2018 16:17:55
Beoordeling:
Alles supersnel geregeld, uitslag binnen 3 dagen gekregen.Dank u.
Geplaatst door: Corine 9-02-2018 11:56:46
Beoordeling:
Alles prima geregeld, de test was snel in huis. Een informatieve en uitgebreide toelichting bij de testuitslagen. Fantastisch!
Geplaatst door: Ineke Dolman 7-02-2018 13:26:26
Beoordeling:
Het was prettig om al zo vlot de bloedwaarde test thuis te krijgen.
De uitleg was helder.
Helaas klopte het adres van de prikpoli in Epe niet. Deze was opgeheven en was ergens anders naar toe verhuist.
Uiteindelijk de tweede test in het Juliana ziekenhuis laten uitvoeren.
Hartelijk Dank.
Geplaatst door: sandra 19-01-2018 14:46:20
Beoordeling:
Vanaf het moment van bestelling, alles snel verlopen. Ik ben blij dat het op deze manier kan zonder te zeuren bij huisarts waarom je wil laten testen. Enorme geruststelling. Bedankt.
Geplaatst door: Martin Pruijsers 18-01-2018 14:00:25
Beoordeling:
Ik ben blij dat ik de test heb laten doen. Je gaat er vanuit dat het wel goed zit maar er blijft altijd die onzekerheid. Meten is weten en nu weet ik zeker dat ik dit jaarlijks zal herhalen. Wat erg geholpen heeft is dat alles keurig op tijd is ontvangen en met een duidelijke instructie en een priklocatie in de buurt. Gr Martin
Geplaatst door: Nicolet 27-12-2017 21:17:19
Beoordeling:
Het materiaal kwam snel en ik kon in de naburige poli prikken. Tijdens de feestdagen kwam de uitslag al. Omdat we enkele chronische ziekten in de familie hebben had ik specifiek deze waarden laten testen, maar de uitslag was gelukkig goed. Ik ga het nu regelmatig weer doen want het is een fijn idee er op tijd bij kunnen te zijn. Hoe eerder hoe beter. Fijn dat dat tegenwoordig zo kan!
Geplaatst door: K. Helmy 8-12-2017 12:37:00
Beoordeling:
Goedendag,
Dank voor de snelle reactie voor de uitslag van de test. Ook de uitgebreide uitleg is helder.

Vriendelijke groet,
K. Helmy
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende