zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Steur 19-09-2017 13:15:52
Beoordeling:
Zeer professioneel, alles goed geregeld
Geplaatst door: Tjohn 18-09-2017 10:02:12
Beoordeling:
55 jaar,darmkanker in de familie aan mijn vaders kant.
4 broers daaraan overleden op 1 na,is naar nieuw-Zeeland geëmigreerd en daar testen ze elk jaar op familie ziekte,s. Bij hem waren ze er vroeg bij en is inmiddels dik in de 80,helaas is mijn vader maar 69 jaar geworden.
Krijg in 2019 pas de gratis test ?. Nu blijkt dat het net 35 euro kost om het te laten doen hier. Snel geleverd en had na 2 dagen al de uitslag die goed uitviel.
Zeer tevreden in ieder geval.
Geplaatst door: Peter 7-09-2017 19:14:50
Beoordeling:
Top service, snel de resultaten binnen. Nabepaling in 1 dag binnen. Top.
Geplaatst door: Peter 7-09-2017 18:46:48
Beoordeling:
Top service, snel de resultaten binnen. Nabepaling in 1 dag binnen. Top.
Geplaatst door: Mark 5-09-2017 08:58:15
Beoordeling:
Uitslag binnen een week gekregen.
Vorige keer kreeg je oog uitleg erbij nu niet maar je kan alles opzoeken op internet.
Enige wat ik miste was de correcte uitleg over hoe je de Jodium test moet doen. Nu schijnt dat als je het beste resultaat wilt je 24 uurs urine moet verzamelen, maar dat kwam ik hier nergens tegen.
Voor de rest alles prima verlopen.
Geplaatst door: A.J. steenwinkel-wassing 30-08-2017 13:48:30
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle service, geweldig!
Geplaatst door: Astrid 22-08-2017 11:07:52
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle service!
Geplaatst door: Postma D 10-08-2017 23:04:17
Beoordeling:
Dank je wel voor de snelle uitslag en de goede uitleg erbij. Ik zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.
Geplaatst door: M van leersum geel 21-07-2017 14:40:52
Beoordeling:
Dank voor de vriendelijk behulpzaamheid bij vraag voor aanvullend onderzoek!
Geplaatst door: Brigitt 10-07-2017 22:47:18
Beoordeling:
Snelle service, duidelijk rapport
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - Volgende