zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: I.Klaasing 30-04-2019 11:47:58
Beoordeling:
Ik kreeg het advies van het zilverenkruis om naar de website te gaan van Check-Up.
Daar ben ik erg dank baar voor.
Geplaatst door: Sky 28-04-2019 18:08:27
Beoordeling:
Het aanvragen gaat heel makkelijk. Binnen ongeveer een week de uitslag binnen met uitleg over de resultaten.
Geplaatst door: Natascha 25-04-2019 15:03:30
Beoordeling:
Zeer vriendelijk te woord te staan en mee gedacht bij de te maken keuze!
Geplaatst door: A 12-04-2019 13:16:55
Beoordeling:
Bijzonder prettig geholpen, snel en efficiënt. Een absolute aanrader!
Geplaatst door: x 9-04-2019 09:52:58
Beoordeling:
Duidelijk, overzichtelijk en snel.
Geplaatst door: Suzanne 5-04-2019 20:26:08
Beoordeling:
Ik heb twee jaar geleden een test laten doen en had binnen 1 dag te test binnen na bestellen en binnen twee dgn na opsturen (een goede) uitslag in mijn mailbox. Afgelopen woensdag heb ik dezelfde test uit voorzorg weer laten doen en wederom had ik binnen twee dgn (vandaag) een goede uitslag weer in mijn mailbox. Wat een snelle, goede en veilige manier om bepaalde waardes van je gezondheid in een eerste onderzoek te laten onderzoeken. Het werkt heeeeeel goed en zeer snel met goede uitleg. Ik ben ontzettend tevreden!
Geplaatst door: Nicolien Houkema 29-03-2019 13:18:32
Beoordeling:
Een prettige organisatie. Het pakket met buisjes en formulier had ik de volgende dag al in huis en als je belt met een vraag wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Super!
Geplaatst door: Ievgeniia Cheglykova 26-03-2019 14:27:16
Beoordeling:
De meest vertrouwde service, mijn favorite:)
Geplaatst door: Marieke 26-03-2019 09:30:33
Beoordeling:
Bloedbuisjes waren snel binnen en de uitslag kwam al met twee dagen. Prima geregeld!
Geplaatst door: M. Jansen 25-03-2019 20:19:29
Beoordeling:
Goed georganiseerd, goede service en een fijn laboratorium waar je testen kunt laten doen die de huisarts niet doet. Dat geeft een veel beter inzicht!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende