zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Schotgerrits 11-03-2019 21:58:47
Beoordeling:
Zeer tevreden, snel, professioneel.
Geplaatst door: noortje 5-03-2019 20:25:49
Beoordeling:
het duurt even voordat je alle uitslagen krijgt, maar het is wel fijn en overzichtelijk. eindelijk wat meer duidelijkheid ipv de abc testjes die de huisarts aanvraagt.

het contact met PMO liep niet altijd goed. er worden daar veel administratieve fouten gemaakt waardoor alles vertraging oploopt. het zou handiger zijn als bloedwaardentest.nl dit zelf monitort en controleert of alles goed verwerkt wordt daar.

ik ben al veel wijzer geworden en heb voldoende te bespreken met de huisarts.
Geplaatst door: Joop 4-03-2019 18:32:55
Beoordeling:
Je krijgt snel antwoord op je vragen via de mail, de uitslag van de bloedtest zelf laat ook niet lang op zich wachten, dinsdagochtend geprikt, vrijdagmiddag de uitslag in de (mail) bus. Alleen jammer dat de uitslag van de voedselintoleraties wat langer op zich laat wachten (ik hoor net dat dit nog drie weken gaat duren). Maar goed, al met al vind ik het fijn dat de service geboden wordt en ik heb er graag gebruik van gemaakt. Nu nog even de uitslag afwachten...
Geplaatst door: Ildi Németh 28-02-2019 16:55:55
Beoordeling:
Wat fijn dat dit kan! Het zelf kunnen regelen, zonder afhankelijk te zijn ...
Fijne telefonische uitleg bij vragen. Zo belangrijk dat dat kan. Dus goede service.
Bij het prikpunt waren ze hier ook bekend mee. Erg fijn!
Binnen 1 dag had ik de test in huis.
Geplaatst door: Jay 25-02-2019 08:08:30
Beoordeling:
Goede service, makkelijk en goed resultaat.
Geplaatst door: Carsten 22-02-2019 15:53:07
Beoordeling:
Altijd snel de uitslag
Geplaatst door: A. 18-02-2019 18:35:18
Beoordeling:
Goede betrouwbare service. Bij vragen kun je op meerdere manieren snel contact krijgen met een van de medewerkers.
Ook de uitslag is snel en duidelijk.
Geplaatst door: Sabine 13-02-2019 18:21:08
Beoordeling:
Goed, duidelijk, snel en klantvriendelijk!
Geplaatst door: Ruben Mepschen 11-02-2019 16:20:17
Beoordeling:
Overzichtelijk uitslagformulier toegezonden gekregen.
Alleen waren de waarden nmol/l terwijl ik ze graag in nmol/dl had gezien. Nu moest ik online een converter gaan raagdplegen.

Verder snelle service. Donderdag bloed afgenomen, maandag al de uitslag. Helemaal top!
Geplaatst door: Allard van de Gruiter 11-02-2019 11:51:16
Beoordeling:
Prima service, snel en compleet
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - Volgende