header logo groot

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:

 
Geplaatst door: Petri 1-08-2018 11:19:06
Beoordeling:
Makkelijk...snel...fijne afwikkeling
Geplaatst door: Mark 10-07-2018 13:13:14
Beoordeling:
Heb nu de test voor derde jaar gedaan en dik tevreden.
Snel resultaat en goed uitgelegd.
Geplaatst door: Hans 25-06-2018 17:45:58
Beoordeling:
Voor derde maal test gedaan,elke keer goed en snel verwerkt,ook snelle uitslag.Aanbevolen.
Geplaatst door: Saar 22-06-2018 15:18:50
Beoordeling:
Alles snel en helder geregeld. Ik ben heel tevreden!
Geplaatst door: Thea 18-06-2018 12:46:43
Beoordeling:
Mijn eerste ervaring met de bloedwaardentest stemt zeker tot tevredenheid! Duidelijke uitleg en prima service. De uitslag ontving ik al na enkele werkdagen.
Geplaatst door: Janneke 16-06-2018 12:01:10
Beoordeling:
Super tevreden! Echt fijn dat ik nu eindelijk meer onderzoeken voor mijn schildklier kan doen. Uitslag was er ook heel snel!
Geplaatst door: Samira 12-06-2018 10:07:33
Beoordeling:
Recent voor de eerste keer gebruik gemaakt van bloedwaardentest. En heel tevreden!
Goede afhandeling en toen het een en ander onduidelijk was werd het meteen voor mij uitgezocht en kreeg veel info over het onderwerp toegestuurd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Gina 5-06-2018 13:41:02
Beoordeling:
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van bloedwaardentest.nl , maar ga het zeker vaker doen. Bij de huisarts is het nogal eens moeizaam om een bloedtest gedaan te krijgen omdat mijn waardes van de schildklier vaak net tegen de grens aan zitten maar mijn klachten werden maar niet minder. Ik wilde graag alle waardes van schildklier testen. Ook was ik benieuwd naar mijn B12. Uitslag was supersnel binnen en ook de toelichting was zeer duidelijk. Eindelijk kan ik verdere stappen ondernemen.
Geplaatst door: Sjef 28-05-2018 12:26:36
Beoordeling:
Onlangs een laboratorium onderzoek laten verrichten, waarbij de uitslag gelukkig negatief bleek te zijn. Helaas werd het resultaat van dit onderzoek op een late vrijdagmiddag verzonden waarbij abusievelijk een verkeerde tekst werd mee gezonden.
Een en ander gaf de nodige verwarring. Direct na het weekend werd deze fout volmondig toegegeven en genereus door Bloedwaardentest opgelost, waarvoor mijn dank
Geplaatst door: Sjef 26-05-2018 11:38:01
Beoordeling:
Ik wil graag een reactie geven op de zeer onduidelijke(misleidende) tekst in uw mail waar u doet voorkomen dat een consult bij de internist in het onderzoek is begrepen en vervolgens geconfronteerd worden met een betaalverzoek van € 32,50
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - Volgende