zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Geertje Huurman 1-02-2019 13:52:09
Beoordeling:
Prima service, snelle uitslag!
Geplaatst door: Nataly 28-01-2019 12:48:43
Beoordeling:
de beste service! Snel en goed!
Geplaatst door: Ethel 27-01-2019 11:44:54
Beoordeling:
Ik ben heel tevreden. De informatie en adviesvind ik helder en duidelijk. Ik had iets niet correct op de aanvraag aangevinkt. Ik stuurde een email en ontving direct de mij gevraagde correctie per email. Donderdagmiddag bloed laten afnemen de vogende dag ontving ik de uitslag. Top!
Geplaatst door: Anton 25-01-2019 14:46:42
Beoordeling:
Donderdagmorgen bloed laten prikken, vrijdagmorgen de uitslagen al binnen. Sneller kan haast niet. Een groot aantal onderzoeken is mogelijk en voor een betaalbare prijs. De uitleg van de betekenis van eventueel afwijkende waarden is gedetailleerd en begrijpelijk voor niet medisch geschoolden. Prima website. Mijn beoordeling van deze service: Top!
Geplaatst door: Elske van de Water 25-01-2019 14:00:23
Beoordeling:
Goede service! Snel en goed advies
Geplaatst door: Bezemer 17-01-2019 17:46:14
Beoordeling:
Uitslag eerder binnen dan verwacht. Helaas komt deze met test scores waarbij het voor de ‘niet-laboranten’ niet duidelijk is wat deze betekenen.
Geplaatst door: Miranda 14-01-2019 16:09:22
Beoordeling:
Vorig jaar heb ik een algeheel bloedonderzoek gekocht, omdat ik drie keer bij een vervangende huisarts kwam met een dikke pijnlijke pols, pijn in mijn elleboog, voetzolen, achilleshiel en heup. Geen van de artsen vond dat er een verband kon zijn met reuma en ik kreeg dus geen bloedonderzoek. Dus heb ik deze zelf online gekocht. Daar kwamen bepaalde waardes uit waardoor ik de reumatoïde artritis test erbij heb gekocht. Die was positief. Met de uitslagen ben ik naar de huisarts gegaan en kreeg meteen een doorverwijzing naar de reumatoloog. Ben nu steunzolen en hydrotherapie verder dankzij deze testen. Alles bij elkaar was ik dus een half jaar verder met pijnen welke niet serieus werden genomen door de vervangende huisartsen. Wetend dat een normaal bloedonderzoek ook van je eigen risico af gaat vind ik deze algehele bloedtest met eventueel een aanvullende test veel beter. Het geeft een heel breed onderzoek beeld wat doorgaans bij de huisarts maar summier wordt gedaan. Voor mij elk jaar een soort APK via deze bloedwaardentest. Een aanrader. Ook snel en zeer goed advies.
Geplaatst door: J. Wijhers 13-01-2019 22:41:04
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van bloedwaardentest.
Erg fijn dat er persoonlijk contact met me werd opgenomen bij een afwijkende uitslag.
Geplaatst door: Robert 8-01-2019 13:12:45
Beoordeling:
Erg goede service. Alles netjes op tijd binnen. Donderdag bloed laten prikken en dinsdag waren de resultaten alweer binnen!
Geplaatst door: Ievgeniia Cheglykova 7-01-2019 19:30:10
Beoordeling:
Mijn favoriet service!!! Snel en professioneel:)

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende