zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:


 
Geplaatst door: Hilde 19-11-2018 17:52:54
Beoordeling:
Op zoek naar oorzaak vreemde lyme-achtige klachten hielp bloedwaardentest.nl me enorm met persoonlijk mij te informeren, zodat ik zelf tot een keus van de meestgeschikte tests kon komen .
Geplaatst door: Vincent 15-11-2018 16:28:23
Beoordeling:
Ik heb enkele weken gewacht op m'n uitslag en pas gekregen nadat ik mails ben gaan sturen waar m'n uitslag bleef. Nadat ik had gemaild duurde het nog een week voordat ik m'n resultaten kreeg (voor een test waarvan de resultaten enkele dagen later zouden moeten verschijnen)
Geplaatst door: D. Fata 12-11-2018 11:48:08
Beoordeling:
Regelmatig bloedtest via bloedwaarde tsst gedaan. Snelle service altijd binnen 4/5werkdagen me uitslag binnen.
Geplaatst door: Jack 9-11-2018 12:16:25
Beoordeling:
Eerste keer bloedtest laten doen via dit bedrijf. Eerste indruk is goed. Snelle reactie en snel de uitslag. Bijlage rapport kon nog iets meer toegespitst zijn op de persoon, echter voor herhaling vatbaar!
Geplaatst door: Emile 7-11-2018 13:01:46
Beoordeling:
Goede En snelle service met duidelijke uitleg bij de resultaten
Geplaatst door: Christi 5-11-2018 16:15:07
Beoordeling:
Ik ben erg goed geholpen en zeer tevreden!
Geplaatst door: josje 24-10-2018 10:51:49
Beoordeling:
zojuist vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon ,en heb dus ook mijn bestelling gedaan ,nu maar afwachten wat er uit gaat komen !
Geplaatst door: Tourya 22-10-2018 22:20:46
Beoordeling:
Zeer fijne en patientgerichte begeleiding/voorlichting. Er wordt alles op alles gezet om hetgeen wat naar behoefte is waar te maken. Alleen maar positieve feedback! Bedankt!
Geplaatst door: Corrie 18-10-2018 21:15:45
Beoordeling:
Informatie rondom het bloed prikken en de uitslag ervan was duidelijk
Geplaatst door: Ivana 17-10-2018 22:46:01
Beoordeling:
Personeel is behulpzaam, goed contact
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende