zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Reviews

Wij vinden het leuk om te horen wat u van ons vindt:

 
Geplaatst door: attje de vries 27-03-2018 11:42:33
Beoordeling:
ofschoon ik al jaren bepaalde bloed-waarde-afwijkingen heb, vond de voormalige huisarts deze geen reden voor verdere actie. Vandaar dat het me goed doet, dat ik nu eindelijk weet wat de verklaring voor mijn klachten lijkt en ik verdere stappen kan zetten. Hartelijk dank!
Geplaatst door: Gusta 15-03-2018 21:49:23
Beoordeling:
Wilde graag iets uitzoeken, arts wilde niet meewerken. Alles netjes verzorgd en na extra informatie keurig en snel uitgelegd!!! Ben erg tevreden.
Geplaatst door: Francis 14-03-2018 21:15:02
Beoordeling:
Geen discussie met de huisarts, zelf eenvoudig je keuze maken. Maandagochtend laten prikken, woensdagmiddag de uitslag met goede toelichting; prima geregeld (en gelukkig ook goede uitslagen :-)
Geplaatst door: Inga 13-03-2018 16:54:41
Beoordeling:
Heel tevreden, snel en duidelijk!
Geplaatst door: Haaima 10-03-2018 10:36:12
Beoordeling:
Fantastisch geregeld en zeer vlot!
Geplaatst door: Jolanda 17-02-2018 09:26:24
Beoordeling:
Verkeerde brief ontvangen met een prikpunt welke niet bekend was met Bloedwaardentest.nl . Verwarrend moet ik zeggen en een half uur rijden. Verdere uitslag was helder en volledig.
Geplaatst door: Jan Huberts 14-02-2018 21:27:37
Beoordeling:
Duidelijke terug koppeling met waarden.
En snel, maandag tegen avond op de post, woensdag al uitslag in de mail.
Geplaatst door: ger van krimpen 14-02-2018 16:17:55
Beoordeling:
Alles supersnel geregeld, uitslag binnen 3 dagen gekregen.Dank u.
Geplaatst door: Corine 9-02-2018 11:56:46
Beoordeling:
Alles prima geregeld, de test was snel in huis. Een informatieve en uitgebreide toelichting bij de testuitslagen. Fantastisch!
Geplaatst door: Ineke Dolman 7-02-2018 13:26:26
Beoordeling:
Het was prettig om al zo vlot de bloedwaarde test thuis te krijgen.
De uitleg was helder.
Helaas klopte het adres van de prikpoli in Epe niet. Deze was opgeheven en was ergens anders naar toe verhuist.
Uiteindelijk de tweede test in het Juliana ziekenhuis laten uitvoeren.
Hartelijk Dank.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - Volgende