header logo groot

Skype consult door psycholoog

Skype consult door psycholoog
Skype consult door psycholoog
Skype consult door psycholoog
30.00
InStock
Aantal
Bij psychische klachten zoals spanningsklachten, medisch onbegrepen klachten, vruchtbaarheidsproblematiek of angst- en stemmingsklachten, of klachten passend bij vitaminedeficiëntie ben je bij Marloes Olivier aan het juiste adres.

Marloes biedt haar consulten in heel Nederland aan via Skype. Zij is naast GZ- psycholoog ook zelf ervaringsdeskundige op het gebied van vruchtbaarheidsproblematiek en vitamine B12 tekort.

In dit eerste gesprek, dat bestaat uit een kennismaking, wordt besproken welke klachten er zijn en ook wat de ernst is van de klachten. Daarna wordt besloten of zij verder iets voor je kan betekenen in een behandeltraject.

Wil je in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekering, dan is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.  De behandelingen die zij aanbiedt zijn 'evidence based', dit wil zeggen dat in wetenschappelijk onderzoek herhaaldelijk is aangetoond dat deze behandelingen werken. De praktijk heeft het Keurmerk Basis GGZ en is lid van verschillende beroepsverenigingen: het NIP, de LVVP en de NVGzP.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie