zelf_bloedonderzoek_aanvragen

StiffnoGraph Vitamine K meter

StiffnoGraph Vitamine K meter
€ 180.00 nu € 175.00
InStock
Uitverkocht
StiffnoGraph meet de vaatverstijving, verkalking en vaatkwaliteit en bovendien geeft de StiffnoGraph de  vitamine K status, SpO2 (saturatie) en hartslag aan.

Helaas is de StiffnoGraph voorlopig niet meer leverbaar,
Wij bieden hier voor in de plaats het
vergelijkbare product van Rossmaxx aan

Voor een snelle eerste screening van de kwaliteit van de bloedvaten,
ter ondersteuning van uw leefstijl-, voeding- en suppletieadviezen

De StiffnoGraph biedt de mogelijkheid om op een goedkope en snelle manier (als eerste screening) via de microcirculatie in de vinger een indicatie te krijgen van de conditie van de aderen. Uiteraard is soms aanvullende diagnostiek nodig en kan het nodig zijn om de persoon door te verwijzen naar een huisarts. De meting is volledig pijnloos en de uitslag is al binnen twee minuten bekend. U krijgt hiermee een goede indruk van de mate van stijfheid van de aderen. De ‘Stiffness-score’ op een schaal van 1-6 biedt een praktisch hulpmiddel bij het opstellen van een individueel adviesplan met leefstijl-, voeding- en suppletieadviezen. De meting en eenvoudige visuele weergave van het apparaat kan motiverend werken om het adviesplan nauwgezet te volgen. Naast de stijfheid van de bloedvaten, meet de StiffnoGraph tegelijkertijd de hartslag en de zuurstofsaturatie van het bloed. Het apparaat is uiterst gebruiksvriendelijk en kan zowel bij volwassenen als bij kinderen toegepast worden.

De meting door middel van de StiffnoGraph en de classificatie van 1-6 zijn bedoeld als eerste screening en dienen zo nodig gevolgd te worden door aanvullende diagnostiek. 
Inhoud verpakking:
  • StiffnoGraph met helder LED-display
  • luxe bewaaretui
  • draagkoord
  • 1 x AAA-batterij
Uitgebreide handleiding met behandeladviezen geschreven door Prof. Dr. Cees Vermeer

Voor een accurate meting is het van belang dat de meting wordt uitgevoerd als de persoon rustig op een stoel zit en de hand in een stabiele positie wordt gehouden (op een horizontaal vlak zoals een tafel). Sporten of traplopen (of zelfs handen schudden) vlak van tevoren kunnen het resultaat van de meting beïnvloeden. Gebruik bij voorkeur de linkerhand. Zorg ervoor dat de middel- of wijsvinger goed gepositioneerd is in het apparaat (de vingertop op de sensor, en niet tegen het einde van het apparaat aan). Let er daarnaast op dat de persoon geen strakke horlogeband, armband en/of ringen draagt. Laat deze zo nodig afdoen. De bloedcirculatie dient onbelemmerd te zijn. Zorg verder dat de persoon warme handen heeft. Te koude handen kunnen door een verminderde bloedstroom eveneens zorgen voor een minder betrouwbaar resultaat. Het dragen van nagellak of acrylnagels/gelnagels zorgt er in veel gevallen voor dat de meting niet goed kan worden uitgevoerd. Het apparaat kan dan een foutmelding geven. Nooit meerdere metingen vlak na elkaar uitvoeren bij dezelfde persoon. Wacht 20 minuten voor een volgende meting. Het is aan te raden om de bijbehorende handleiding nauwgezet door te lezen vóór het in gebruik nemen van het apparaat.

Zoals in de bijbehorende handleiding is vermeld, kan de score een afwijking tonen van +/- 1. Dit vanwege de afkappunten van de score. Bijvoorbeeld: de StiffnoGraph geeft een 2 aan, en bij een volgende meting een 3. Dit betekent dat de waarde tussen 2,7 en 3 zit. Dit betekent niet dat het apparaat niet goed functioneert.

Voor meer informatie lees ook onze blog
De Stiffnograph is niet meer leverbaar, zie hiervoor het vervangend product van rossmax voor €95,-
 

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Rossmax Vingerpuls oximeter SB200


€ 199.00 nu
€ 98.00


Schrijf een reactie