zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Instituut Vitae


Janine Oskam van Instituut Vitae
In de jaren voor ze opgebrand raakte kreeg Janine Oskam langzamerhand steeds meer klachten. Ze had last van migraine, slapeloosheid, darmklachten, gewrichtspijn, vergeetachtigheid, angststoornissen, een slechter wordend geheugen en hartkloppingen. Als ze met deze klachten naar de huisarts ging vertelde hij haar steevast dat er niets met haar aan de hand was. Nou, zo voelde het niet.
Ze is toen gaan zoeken naar een oplossing voor haar klachten. Hierbij  ontdekte ze dat je met het veranderen van je leefstijl ervoor kunt zorgen dat je gezondheid blijvend verbetert. Door de juiste voeding, voldoende beweging en een betere mindset kun ook jij je leven veranderen.. Eet  de voeding die past bij je lichaam, beweeg regelmatig op een manier die bij jou past en ik kies ervoor om minder stress toe te laten in je leven. Deze nieuwe manier van leven geeft je weer volop energie. Janine is ook weer superfit en zijn al haar klachten zijn verdwenen. 
Zij wil graag de dingen die ze geleerd heeft  met je delen. Ze ziet dagelijks mensen die klachten hebben die met het veranderen van hun leefstijl kunnen verdwijnen. En op een heel eenvoudige manier.  Insittuut Vitea heeft daarvoor de "Maatwerk Methode" ontwikkeld. Sommige behandelingen gaan efficienter als Janine sommige biomarkers in kaar heeft gebracht. Hiervoor stelde zij de volgende testen samen:

Sorteer op:
 
Vitae-Bloedonderzoek
Vitae-Bloedonderzoek
InStock
197.00
Metabolic Balance®-Bloedonderzoek met B12+D3
Metabolic Balance®-Bloedonderzoek met B12+D3
InStock
129.00
Metabolic Balance®-Bloedonderzoek
Metabolic Balance®-Bloedonderzoek
InStock
89.00
 
Voor meer informatie over hoe het bestellen van bloedonderzoek in zijn werk gaat klik hier