Vlees en Vis Wat mag ik eten?
Dit is een complementaire test. Deze test wordt niet (h)erkend door huisartsen en reguliere zorg. Vraag voor nazorg bij Bloedwaardentest naar de gespecialiseerde therapeuten.
Als vervolg op je pre-screening wordt geadviseerd door te testen op de vlees en vis-groep, bestaande uit 40 voedingsmiddelen.
Er vindt geen overlap met de pre-screening plaats. Dit zijn dus aanvullende voedingsmiddelen.
Deze screening is aanbevolen bij klasse 3, 4 of 5 reacties vanuit een positieve pre-screening op ei (kip) of vanuit de kleine voedingsscreening op varkensvlees, rundvlees of vis.
Inhoud Vlees en Vis screening
De volgende 40 voedingsmiddelen worden getest:
- Paling
- oester
- inktvis
- eend
- rivierkreeft
- gans
- garnaal
- geelvintonijn
- snoek
- heilbot
- grote pijlinktvis
- haring
- kip
- kreeft
- kabeljauw
- konijn
- karper
- kaviaar (zwart)
- zalm (Atlantische oceaan)
- lam
- langoustine
- makreel
- mossel
- paard
- kalkoen
- regenboogforel
- hert
- rund
- roodbaars
- ansjovis
- sardine
- schelvis
- slak
- schol
- varken
- tong
- Noorse garnaal
- kwartel
- wildzwijn
- snoekbaar