zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Consult InsideTracker of DNA-Expert

Consult InsideTracker of DNA-Expert
Consult InsideTracker of DNA-Expert
25.00
InStock
Aantal
Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet naar een hernieuwde gezondheid. Wees trots op jezelf!
Met de aanschaf van InsideTracker en/of DNA-Expert heb je nu een hoop informatie beschikbaar gekregen. Ik kan me goed voorstellen dat je een beetje overweldigt bent. Dat had ik namelijk ook toen ik mijn resultaten voor de eerste keer onder ogen kreeg. Ik ben er inmiddels zoveel mee bezig geweest dat ik de dingen die ik nodig heb toepas in mijn dagelijkse leven. Mijn kennis deel ik graag met jou om jou verder te helpen naar een hernieuwde gezondheid.

Ik kan me voorstellen dat je even wilt nagaan wie ik ben en wat ik doe. Kijk dan even op mijn website freeyou  of mijn Instagram account 
Ik sta voor jou klaar!

Contact kan via telefoon of Skype/Zoom.

Groetjes 

Dennis Spronk
Lifestyle en voedingscoaching
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie