header logo groot

Consult voor krachtsporters

Consult voor krachtsporters
35.00
InStock
Aantal
Dit telefonisch consult bedraagt een half uur.
De uitslag van een bloedtest voor een krachtsporter dient vaak anders bekeken te worden dan volgens de standaard medische richtlijnen, Robbert Wolters is hierin ervaringsdeskundige (geen arts).

Als ervaringsdeskundige adviseert Robbert Wolters sporters, met name op het gebied van hormonen en krachtsport bij het interpreteren en verbeteren van hun bloedwaarden. Vanaf zijn 12e traint Robbert al met gewichten. Hij heeft ruim 17 jaar heb aan sterkste man wedstrijden meegedaan en deed vijf keer mee aan de sterkste man van Nederland. In 2016 deed hij voor het eerst mee met een bodybuilding wedstrijd. Hij haalde een tweede plaats op de JBC in de masters 40+ categorie. Robbert heeft een bachelor in Social Studies behaald aan de School of Human Movement and Sports in Zwolle. Hij heeft bij verschillende sportbonden gewerkt en is is 13 jaar betrokken geweest bij de Nederlandse krachtsport als voorzitter en directeur. Hij heeft vier boeken en meer dan 200 artikelen geschreven over krachttraining en voeding. 

Hij begeleid sporters van allerlei niveau's op het gebied van training en voeding. 

Een consult is éénmalig en kan persoonlijk, telefonisch of via skype worden gedaan. Robbert beantwoord al je vragen over bloedtesten, voeding en supplementen en helpt je verder met je eigen plan.
.
Geef je telefoonnummer op bij de bestelling en  Robbert neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Telefonisch consult voor 30min
Ik heb mijn bloedwaardentest ontvangen en heb daar een aantal vragen over. Ik heb ook een portocode ontvangen die ik moet melden, bij deze; 730