zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Consult voor krachtsporters

Consult voor krachtsporters
35.00
InStock
Aantal
Dit telefonisch consult van Tigo bedraagt maximaal een half uur 
De uitslag van een bloedtest voor een krachtsporter dient vaak anders bekeken te worden dan volgens de standaard medische richtlijnen,
Tigo is hierin ervaringsdeskundige (geen arts).

Tigo heeft zijn ervaring op het gebied van hormonen en krachtsport opgedaan door zijn werk als coach binnen TeamMiro en zijn eigen wedstrijdervaring.
Hij is vanaf jongs af aan al bezig met krachttraining en heeft op de SAPCUP ook 2x de 1e plek weten te pakken, en is zeker nog van plan meer wedstrijden te gaan doen.
Hij werkt volgens de meest recente literatuur die  beschikbaar is en past deze ook toe tijdens zijn consulten, hier zal je zijn passie zeker in terughoren!

Hij begeleid sporters van allerlei niveau's op het gebied van training en voeding. 

Een consult is éénmalig en kan persoonlijk, telefonisch of via skype worden gedaan.
Tigo beantwoord al je vragen over bloedtesten, voeding en supplementen en helpt je verder met je eigen plan.
.
Geef je telefoonnummer op bij de bestelling en  Tigo  neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.
Geeft bij je bestelling in het opmerkingen veld expleciet aan dat je toestemming geeft je uitslag door te sturen naar Tigo.
Hij kan zich dan voorbereiden en zonodig vooraf overleg hebben met andere deskundigen.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

InsideTracker Ultimate Bloedtest Only


€ 349.00 nu
€ 295.00
Flex Challenge test


€ 169.00 nu
€ 149.00
Flex Challenge bloedtest met Oestradiol


€ 198.00 nu
€ 163.50


Schrijf een reactie

Bloedwaardentest  - Hoe kan ik op een gestructureerde manier het maxim
13-03-2018 10:37:32
Beste Peter,

Ik denk dat de Flexchallenge-test een goede keuze is. Je ziet dan dat de bloedwaarden met een sterretje erachter extra zijn ten opzichte van de bodybuildingtest. Als je bij deze test naar beneden scrolt zie je bij andere klanten kochten ook nog een aantal testen staan hiermee zou je de test nog kunnen uitbreiden.
Het consult houdt in dat je met een van onze ervaringsdeskundige overleg kunt hebben over je uitslag. Wij hebben op het moment 2 hele goede mensen die veel krachtsporters begeleiden. Zij weten veel over allerlei supplementen en andere stimulerende middelen. Aan de hand van je bloedwaarden kunnen zij je adviseren.
peter  - welke test bodybuilding of spieropbouw bloedtest
08-03-2018 10:02:57
Hallo, I doe sinds 23 jaar kracht training (3-4x per week) en ernaast sinds 1 jaar boxtraining (3-4x per week). Ik let op wat ik eet, track /- calory intake n gebruik veel supplmenten (all legal/natural BB), maar neem best veel door elkaar en zonder te weten wat ik eigenlijk nodig heb, wat een effect heeft en in welke hoeveelheden. Aangezien ik bijna 42 ben, wil ik spierafbouw voorkomen en nog het maximale uit mn lichaam halen, sinds 10 jaar heb ik nauwelijks meer progressie. Ik hoop dat ik via een wat meer wetenschappelijk aanpak dit kan veranderen. Welke test is voor mij het best de Bodybuilding of de spieropbouw test. Hoe werkt de telefonisch consult? Als uitslag is dat bepaalde hormoonlevels te laag zijn, krijg ik advies welke supplementen ik zou moeten nemen, zijn deze alle legaal, krijg je ook iets verschreven (eg DHEA, hGH) indien de waarden te laag zijn? Thanx, Peter!
  - Telefonisch consult voor 30min
30-01-2017 12:23:29
Ik heb mijn bloedwaardentest ontvangen en heb daar een aantal vragen over. Ik heb ook een portocode ontvangen die ik moet melden, bij deze; 730