zelf_bloedonderzoek_aanvragen

Spieropbouw (DHEA-S, testosteron, insuline) ACTIE

Spieropbouw (DHEA-S, testosteron, insuline)
117.90
InStock
Aantal
Met de bloedwaardentest DHEA-s, testosteron en insuline worden de belangrijkste anabole hormonen gemeten. Met de juiste bloedwaarden ben je in staat om het optimale uit je trainingen te halen en progressie te boeken.

DHEA-s: Dehydroepiandrosteronsulfaat wordt in de bijnieren geproduceerd en is een zogenaamde precursor voor het androgene hormoon testosteron. Een lage DHEA-waarde kan een oorzaak zijn van lagere testosteronwaarden.

Testosteron: Testosteron staat natuurlijk bekend als geslachtshormoon en om de anabole eigenschappen met betrekking tot krachttraining. Daarnaast is testosteron van invloed op de gezondheid van de botten, het geheugen en de gemoedstoestand.

Insuline: Insuline vervult de rol van regulator voor de bloedsuikerspiegel en wordt geproduceerd in de alvleesklier, specifiek in de eilandjes van Langerhans. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel wanneer deze te hoog wordt. Daarmee is het de tegenhanger van glucagon, dat de bloedsuikerspiegel juist verhoogt wanneer deze te laag raakt.

Naast deze functie speelt insuline ook een belangrijke rol voor bodybuilders: het reguleert het koolhydraat-, eiwit- en vetmetabolisme. Insuline heeft zowel anabole als antikatabole effecten op de spieren en is daarmee een belangrijke waarde om te monitoren in de groeifase van de trainingen.

Lees voor meer informatie onze Blog Spieropbouw voor Bodybuilders
 

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Bloody Good Body€ 59.00
GroeiHormoon (hGH)€ 45.00
Bodybuilding€ 137.00
Flex Challenge test


€ 169.00 nu
€ 149.00


Schrijf een reactie

Bloedwaardentest  - testoserontest voor vrouwen
24-06-2016 10:47:52
Beste Maria,

De testen die wij hier voor aanbieden zijn mogelijk voor zowel vrouwen als mannen. Het verschil zit in de referentiewaarden.

Wanneer u bepaalde middelen toedient, moet u er wel rekening mee houden dat uw uitslag buiten de referentiewaarden kan vallen van de gemiddelde, gezonde, Nederlandse vrouw.

Voor medische begeleiding kunnen wij u doorverwijzen naar een sport arts.

Uw email adres dat u heeft opgegeven werkt niet, dus wij kunnen uw vraag helaas niet prive beantwoorden. wilt u ons een email sturen?
Maria   - Bloedwaarden test
24-06-2016 8:02:02
Hoi
Ik ben vrouw en doe aan bodybuilding, ik wil graag in beperkte mate testeron suppleren, maar wil dit graag monitoren, welke bloedwaarden moeten dan gemonitoord worden, ik ben 56 jaar
Ik weet niet of de standaard bloedwaarden test voldoet die jullie aanbieden, ik hoor graag, groet Maria