header logo groot

Telefonisch consult door arts (internist)

Telefonisch consult door arts (internist)
32.50
InStock
Aantal
Mocht u na de ontvangst van de rapportage met uw uitslagen behoefte hebben aan een overleg met een arts, dan kunt u dit consult bestellen.
Dr. Theo Erwteman studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij volgde zijn opleiding tot internist in achtereenvolgens het Brookdale Medical Center in Brooklyn, New York en het Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam. Hij promoveerde in 1982. In 1990 behoorde hij tot de oprichters van het Medisch Centrum Jan van Goyen in de nieuwe vorm.

Dr. Erwteman: "Ik geef u nadere uitleg over de betekenis van eventuele afwijkende waarden – of eventueel over de betekenis van "normale" waarden. De uitleg kan plaatsvinden per skype/facetime (het is altijd prettig om een gezicht erbij te hebben). In voorkomende gevallen kan ik de cliënt ook op het spreekuur zien. In alle gevallen zal ik er de nadruk op leggen dat het hier gaat om een beperkte interpretatie van een (naar zijn aard) beperkt onderzoek.

U wordt dan gebeld.
Indien noodzakelijk en door u gewenst, kan hij ook een intercollegiaal overleg met uw huisarts voeren.

Als u al eerder een bloedonderzoek heeft ondergaan en geen bloed meer hoeft af te nemen vult u de kortingscode geenportokosten730 voor €7,30 korting omdat u geen verzending en bloedafname meer nodig zijn.

Het consult duurt ongeveer 10 minuten, als u langer wilt overleggen, kunt u een dubbel consult aanvragen, door 2 consulten te bestellen.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Imuun onderzoek
Graag uitleg hierover
- Imuun onderzoekn
Hallo

Ik heb een onderzoek gehad omdat ik in de winter last van longontstekingen holte hoofd ontstekingen blaasontstekenkngen heb Ook gebruik ik gern gluten mee
Nu heb ik een bloedonderzoek gehad De waarden zijn IGA 2.1 IGG 14.4. IGM 1.2 Ik weet niet wat dit inhoud Graag uw uitleg

Vr gr anke
- Bloedtest willen laten doen graag
Ik wil graag bloed laten testen want ik heb al jaren last van bloedarmoede , lage bloeddruk ,
In buitenland kwam uit dat ik schildklier patient was en medische hulp nodig had maar in nederland ben ik nooit geholpen ..
Ik heb vaak slaapbehoefte moe spier pijn overal krampen .. Tijdens zwangerschap heb ik last van niervergroting uitgezette nier maar na de bevalling nooit na gekeken t probleem is dat ik hoge pijn grens heb en niet in vroege stadium t pijn kan voelen .. Altijd op t laatste moment

Ik wil graag alles laten chek ken van top tot teen
Hartelijk bedankt